Kütahya Haber
HV
29 MART Cuma 00:37

CHP ÖRGÜTÜNDEN İBB PROJESİNE ÇİRKİN SALDIRI 

Tuzla Yaşam Vadisi projesinin tabelasına bugün CHP adına broşür dağıtan bir ekibin müdahale edildiği görülüyor.

SİYASET
Giriş Tarihi : 03-02-2024 22:00
CHP ÖRGÜTÜNDEN İBB PROJESİNE ÇİRKİN SALDIRI 

CHP ÖRGÜTÜNDEN İBB PROJESİNE ÇİRKİN SALDIRI 

İstanbul’da 2019 yılından beri yaşanan İBB fikir ve proje üretememe gayretine birde mevcut projelere üstelik  CHP örgütü tarafından zarar verilmesi eklendi.

Tuzla’da 31 Mart seçimleri için bildiri dağıtan Chp Tuzla Örgütüne mensup oldukları iddia edilen kişiler tarafından, İBB’ye ait olan ve bir türlü açılamayan YAŞAM VADİSİ tabelasına zarar verecek şekilde saldırıda bulunuldu. 

Son 5 senedir bir tek yeni projeyi Tuzla’ya kazandıramayan İBB yönetimi, Ak Parti döneminde başlanan projeleri de adeta çürümeye ve kaderine terk etti.  Öte yandan daha önceki dönemlerde hizmete alınan projeleri de yönetemeyen İBB ve CHP, şimdide kasten zarar vermek amacıyla 300 bin kişiye ait olan parka zarar verdi iddiası ve görüntüleri gündeme düştü. 
Tuzlalı vatandaşlar hem ilçenin cezalandırılmasından, hem bir türlü bitmeyen projelerden, trafik çilesinden, İSKİ tarafından altı üstüne getirilen yollardan şikayet ederken son olarak birde Tuzlalılara ait bir alanda, siyasete sığmayan çitkin saldırıya sert tepki gösterdi. 
Hem İmamoğlu hem de Tuzla Chp belediye adayının bir çok programda vatandaşın sert tepkisi ile karşılaşmasının cezasını yine vatandaşa kesen CHP örgütü, yerel seçim kampanyası adı altında, sokakta şiddet estirdi. 
Olaya şahit vatandaşlarında tepkilerini dile getirdiği olaylar karşısında Tuzlalılar buna izin vermeyeceğini net bir şekilde dile getirirken, siyasetteki acemiliğini ve İBB beceriksizliği ile birleştirip sokaklarda şiddet görüntüleri sergileyen Chp örgütüne uyarıda bulurken sükunet çağrısı yaptı.

 

Video İçin  görsele tıklayın 

 

 

AdminAdmin

YORUMLAR