Kütahya Haber
HV
19 MART Salı 17:02

'Garip Bülbül'ün yeni fragamanı yayımlandı

Saz ve söz ustası Neşet Ertaş’ın yaşam öyküsünü beyazperdeye taşımaya hazırlanan “Garip Bülbül Neşet Ertaş” filminden yeni fragman büyük ustanın aramızdan ayrılışının anısına ithafen “Neredesin Sen” türküsü eşliğinde yayınlandı.

MAGAZİN
Giriş Tarihi : 25-09-2022 17:51   Güncelleme : 25-09-2022 17:51
'Garip Bülbül'ün yeni fragamanı yayımlandı

İSTANBUL (İGFA 23 Aralık’ta vizyona girecek film, abdal kültürünün en önemli temsilcilerinden Neşet Ertaş’ın hayatına saygı duruşu niteliği taşıyor.

Dijital Sanatlar’ın yapımcılığını üstlendiği; Prof. Dr. Erol Parlak’ın merhum sanatçı Neşet Ertaş’ın onayı ve resmî muvvafakatlıyla kaleme aldığı “Garip Bülbül Neşet Ertaş” isimli kitabından uyarlanan Fulya Özcan ve Mert Dikmen’in senaryosunu yazdığı, Ömer Faruk Sorak ve Berker Berki yönettiği film Neşet Ertaş’ın hayatını sinemanın büyüsüyle bir kez daha unutulmaz kılmaya hazırlanıyor.
 
“Garip Bülbül Neşet Ertaş”, birbirinden değerli oyuncularıyla da dikkat çekiyor. Yılın merakla beklenen filminde Neşet Ertaş’ı Ramazan Bağgül, gençliğini Bektaş Dolu canlandırırken başarılı müzisyen Zara, Neşet Ertaş’ın annesi rolünü üstlendi.

https://youtu.be/zgPWibfGXuo

AdminAdmin

YORUMLAR