Kütahya Haber
HV
29 MART Cuma 11:28

DPÜ’de Öğrenci Toplulukları Çalıştayı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ile Öğrenci Konseyi iş birliğinde gerçekleştirilen Öğrenci Toplulukları Çalıştayı’na ev sahipliği yaptı.

EĞİTİM
Giriş Tarihi : 08-11-2022 18:10   Güncelleme : 08-11-2022 18:10
DPÜ’de Öğrenci Toplulukları Çalıştayı

DPÜ’de Öğrenci Toplulukları Çalıştayı düzenlendi.

Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Kütüphanesi Konferans Salonu’nda düzenlenen çalıştaya Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanımız İbrahim Gürer, idari personelimiz, Öğrenci Konseyi Başkanımız Gülsen Özdemir ile öğrenci topluluklarımızın başkan ve temsilcileri katıldı.

Çalıştayda öğrenci topluluklarımızın faaliyetlerinin nasıl geliştirilecebileceği, ortak yapılabilecek çalışmaların niteliği ve topluluklarımızın istekleri görüşüldü. Prof. Dr. Kâzım Uysal topluluk başkanlarına destek olacağını ve her zaman kapısının açık olduğunu belirterek bu tür buluşmaların sıklaşacağını söyledi. Çalıştayı bir araya getiren Konsey Başkanı Gülsen Özdemir ve ekibine teşekkür etti. 

Çalıştay, Prof. Dr. Uysal’ın oryantasyon süresi boyunca emek vermiş olan Konsey Başkanlığı ekibine ve topluluk başkanlarına teşekkür belgelerini sunmasıyla sona erdi.

 

AdminAdmin

YORUMLAR