Kütahya Haber
HV
28 MART Perşembe 15:12

“BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜYÜZ”

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi (SBF) tarafından “Meme Kanseri Bilinçlendirme ve Farkındalık Ayı” kapsamında etkinlik düzenlendi.

SAĞLIK
Giriş Tarihi : 25-10-2022 10:45   Güncelleme : 25-10-2022 10:45
“BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜYÜZ”

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi (SBF) tarafından “Meme Kanseri Bilinçlendirme ve Farkındalık Ayı” kapsamında etkinlik düzenledi.“Meme Kanseri Bilinçlendirme ve Farkındalık düzenlenen etkinlikte Dr. Öğr. Üyesi Cihan Caner Aksoy’un moderatörlüğünde Dr. Fzt. Hümeyra Kiloatar ve Dr. Öğr. Üyesi Gamze Kurt konuşmalarını gerçekleştirdi.

 Kiloatar, ‘Meme Kanseri Tedavisinde Fizyoterapistler Olarak Neredeyiz’ isimli konuşmasında fizyoterapistlerin meme kanseri rehabilitasyonunda üstlendiği görevleri vurgularken; Kurt, ‘Meme Kanseri ve Toplumsal Katılımın Sağlanması’ isimli konuşmasında hastaların rehabilitasyon sürecinde, ergoterapistler öncülüğünde katılımın teşvik edilmesine yönelik yapılan uygulamalardan bahsetti. Etkinliğe SBF Dekanı Prof. Dr. Duygu Perçin Renders, öğretim elemanları ve öğrenciler katılım sağladı. 

Program Germiyan Yerleşkesi bahçesinde “BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜYÜZ” mesajı ve gökyüzüne pembe balon uçurulmasıyla son buldu.

AdminAdmin

YORUMLAR